За нас

Ние предлагаме услуги в областта на геодезията, кадастъра и фотограметрията. Нашият екип се състои от млади и амбициозни инженери-проектанти, които същевременно имат и богат професионален опит.

Нашите принципи

  1. Лоялността е водеща при нас. За нас е важно не просто да свършим качествено работата си, а и клиентите ни да останат доволни.

  2. Тъй като знаем колко ценно е времето на нашите клиенти, екипът ни предлага качествено и същевременно динамично обслужване с внимание към детайла.

  3. Работим с най-новите софтуери и технологии и винаги се стараем да бъдем „в крак“ със случващото се в нашата сфера.

  4. Разбирането на проблема е първата стъпка към решението му. За това предлагаме на клиентите си безплатна консултация в областта на геодезията.

Нашите цели

Една от основните цели е това да не спираме да се усъвършенстваме в областта на геодезията, като непрестанно разширяваме познанията си. Стараем се да работим по разнообразни и интересни проекти, като винаги се радваме да бъдем от полза на хората.

Ние

инж. Красимир Дайлиев

управител

Магистър-инженер. Завършва в УАСГ София - специалност "Геодезия", специализация "Фотограметрия и Дистанционни методи".

инж. Мариела Хаджидончева

инженер геодезист

Магистър-инженер. Придобива бакалавърска степен в ТУ Виена, специалност "Геодезия и геоинформатика". В УАСГ София придобива степен магистър, специалност "Геодезия", специализация "Картография и ГИС"